Politica de retur

Biopet Trading s.r.l. isi desfasoara activitatea in conditiile reglementate de legislatia nationala in vigoare. Astfel, politica referitoare la conditiile de retrageri si retururi se aliniaza prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf
Alte documente legislative de interes pentru consumatori pot fi gasite pe site-ul web al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro. Telefonul consumatorului: 021-9551.

Termenul de retragere
Aveti dreptul de a returna produsul sau produsele achizitionate din magazinul nostru, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute in mod expres mai jos. Perioada de retragere de 14 zile calendaristice incepe de la data in care Dvs. intrati in posesia fizica a produsului/produselor.

Exercitarea dreptului de retragere
Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa informati Vanzatorul cu privire la decizia de retragere, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin e-mail la contact[@]veterinaria.ro sau prin completarea formularului de returnari de pe site-ul veterinaria.ro. In cazul transmiterii prin e-mail, continutul declaratiei Dvs. prin care va exercitati dreptul de retragere, trebuie sa contina urmatoarele date:

Nume si prenume:
Adresa de e-mail:
Numar de telefon:
Numarul si data facturii:
Produse:
Motivul returului: (*optional)


Vanzatorul va transmite fara intarziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii Dvs. de retragere. Pentru a respecta termenul limita de retragere de 14 zile calendaristice, este suficient sa transmiteti Vanzatorului comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Comunicarile transmise dupa expirarea perioadei de retragere, nu vor fi luate in considerare.

Consecintele retragerii
In cazul in care decideti sa va retrageti din contract, Vanzatorul va va rambursa contravaloarea produsului/produselor, fara intarzieri justificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care Vanzatorul este informat cu privire la decizia Dvs. de retragere din contract, cu conditia sa oferiti toate elementele necesare efectuarii platii in contul Dvs. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre Cumparator.


In cazul in care doriti sa va exercitati dreptul de retragere, aveti obligatia de a expedia produsele sau de a le returna vanzatorului Biopet Trading s.r.l., la adresa din Bucuresti, Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care i-ati comunicat decizia de retragere. Puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii: produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedeschis, nederiorat si cu documentele care l-au insotit, - factura sau alte documente, dupa caz).

Important: Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre Dvs. Prin urmare, nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi la Vanzator.