Despre noi

veterinaria.ro este un domeniu inregistrat proprietatea Biopet Trading s.r.l., cu sediul in Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3,  Bucuresti. Biopet a luat nastere in anul 2002, cu dorinta de a oferi iubitorilor de animale, produse la cele mai inalte standarde de calitate, iar site-ul veterinaria.ro a fost creat pentru a facilita accesul publicului si iubitorilor de animale de companie, la produsele preferate si cu notorietate.

veterinaria.ro este un magazin virtual care va ofera o gama variata de suplimente nutritionale, alimente complementare, produse dermato-cosmetice ale unor branduri renumite, precum Pharmadiet Veterinaria, Davis, Perrito Snacks, Mycology Research Laboratories si Pet Naturals of Vermont. Toate produsele provin din importurile efectuate de firma nostra si corespund celor mai exigente standarde de calitate si au o biodisponibilitate foarte ridicata.

Vitamine, microelemente, aminoacizi, principii "fito" cu eficienta si disponibilitate ridicata, extrase naturale din plante, sampoane terapeutice si fiziologice, solutii, geluri, produse dermato-cosmetice, multe produse unice si inovatoare, toate pentru a satisface cele mai exigente cerinte intalnite in practica veterinara.

Va punem la dispozitie o descriere cat mai completa a produselor, insotita de imagini si evaluari, pentru a va ajuta sa luati o decizie cat mai buna pentru necesitatile Dvs.

Datele de identificare ale societatii noastre, sunt:
Biopet Trading s.r.l.
Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3, Bucuresti
ORC: J40/8622/2002
CUI: RO14863540
IBAN: RO89 BRDE 441SV 7799 750 4410 – BRD Ag. Dristor