Confidentialitate si securitate

Este foarte important pentru noi ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta cand vizitati site-ul nostru. Astfel, ne-am propus sa luam toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor Dvs. si a confidentialitatii. Aceste masuri se aplica atat in procesul de plata, cat si tuturor datelor pe care le-ati pus la dispozitia noastra.

 

Site-ul veterinaria.ro, este administrat de societatea Biopet Trading s.r.l., cu sediul in Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/8622/2002.

 

Prin completarea formularului de inregistrare, Clientul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii magazinului virtual in urmatoarele scopuri:
1. Stabilirea contactului cu clientii;
2. Prelucrarea si livrarea comenzilor;
3. Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, etc);
4. Transmiterea de mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului.

Persoanele fizice, Cliente ale site-ului nostru, au urmatoarele drepturi:
1. Sa cunoasca care sunt datele personale inregistrare, stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Sa cunoasca scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate strict in vederea emiterii facturii fiscale si expedierii comenzii la destinatar.
3. Sa cunoasca durata stocarii datelor personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui magazin virtual.
4. Sa solicite modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email cu titlul DGPR, la adresa de email contact[@]veterinaria.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de Dvs.
5. Sa fie informate si sa isi exprime acordul sau dezacordul, in cazul in care trebuie sa comunicam datele personale altor operatori, cu exceptia firmei de curierat Urgent-Cargus si dupa caz, autoritatilor publice ale statului, la solicitarea expresa a acestora. 
6. Sa se adreseze autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 

Mai multe informatii despre protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti gasi pe site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/. 

Furnizarea datelor Dvs. este o masura indispensabila pentru finalizarea Contractului, respectiv facturarea si livrarea produselor comandate. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea acceptarii comenzii.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Clientul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, veterinaria.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. In cazul in care, clientul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte veterinaria.ro in cel mai scurt timp. 

Informatiile furnizate site-ului nostru sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (pregatirea comenzilor, completarea documentelor fiscale), conform legilor in vigoare. Biopet Trading nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Biopet Trading s.r.l. pentru a trimite Clientilor confirmarea comenzilor, noutati, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al acestora. Clientii pot refuza stocarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea lor din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact[@]veterinaria.ro

 

In cazul platilor online, plata produselor de pe acest website este efectuata prin intermediul procesatorului de plati MobilePay, administrat de Netopia s.r.l. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, Netopia s.r.l. garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt stocate, la nici un moment de timp, pe serverul Biopet Trading sau pe serverul procesatorului de plati MobilePay – Netopia s.r.l.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@veterinaria.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Biopet Trading s.r.l. se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este acela de a se primi/prelucra/factura/livra comenzile de produse inregistrate pe site-ul veterinaria.ro.
Refuzul de a furniza aceste informatii determina implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile dumneavoastra. 

Biopet Trading s.r.l., se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti (cu exceptia situatiilor mentionate la pct. 1) si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea magazinului virtual si a ofertelor acestuia.

 

1. Colectarea si utilizarea datelor
Pentru a putea raspunde solicitarilor Dvs. in cel mai bun mod posibil, Biopet Trading s.r.l. va pastra datele necesare numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea magazinului virtual si a ofertelor acestuia. Periodic va putem trimite prin email unele informatii despre produse noi sau campanii publicitare. Puteti sa va dezabonati in orice moment printr-o simpla solicitare transmisa la contact[@]veterinaria.ro

Vanzatorul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale Clientilor site-ului catre terti, cu exceptia firmei de curierat cu care este in parteneriat.

 

2. Durata stocarii datelor
Datele dumneavoastra vor fi stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui magazin virtual, sau pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra. Puteti solicita in orice moment, modificarea, actualizarea, sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

3. Dreptul la informare si retragere
Aveti dreptul de a solicita gratuit informatii in scris cu privire la datele personale stocate de veterinaria.ro. Conform Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului european UE 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3, Bucuresti.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Daca ati furnizat adresa Dvs. de e-mail in cadrul procesului de inregistrare, puteti cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date trimitind un e-mail la contact[@]veterinaria.ro

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate in vederea inregistrarii in cadrul serviciilor financiare si fiscale).