Termeni si conditii

Utilizarea sub orice forma (vizitare sau cumparare de produse) a site-ului veterinaria.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

I. Definitii
Site - domeniul www.veterinaria.ro
Client/Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda pe site.
Vanzator – societatea comerciala Biopet Trading s.r.l, cu sediul social in Bd. Theodor Pallady nr. 319-D1, sector 3, Bucuresti, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/8622/2002, CUI RO14863540, e-mail contact[@]veterinaria.ro, tel: 0372 792 137, fax: 031 102 07 52.
Produse – orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului produsele comandate, iar acesta din urma este de acord sa primeasca aceste produse si sa le plateasca.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a acestora.

II. Informatii generale, plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (prin e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza activitatea in relatia cu clientii magazinului virtual.

Informatiile prezentate pe site-ul veterinaria au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Eventualele modificarile nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate ulterior. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Veterinaria ofera clientilor sai o gama variata de produse destinate animalelor de companie. Dand click pe un produs sau pe numele produsului, Clientul poate ajunge la pagina cu detaliile acestuia. Produsul e plasat intr-un cos de cumparaturi virtual, prin selectarea cantitatii dorite si dand click pe butonul „Adauga in cos”.

Dand click pe butonul "cos de cumparaturi" din coltul din dreapta sus, Clientul poate naviga la pagina de prezentare a cosului de cumparaturi si poate oricand verifica si efectua, daca este cazul, modificarile necesare. In cazul in care Clientul nu doreste sa achizitioneze alte produse, poate trece la pasul urmator dand click pe butonul "Finalizeaza comanda". In aceasta etapa, Cumparatorii inregistrati se pot conecta la contul lor utilizand adresa de e-mail si parola cu care s-au inregistrat. Clientul care nu are un cont pe site-ul nostru, se poate inregistra acum. In acest caz, Clientul va trebui sa completeze campurile obligatorii din sectiunea Inregistrare. Clientul poate alege si plasarea comenzii fara inregistrare. Comanda se inregistreaza apasand pe butonul "Trimite comanda". Acest lucru inseamna ca o comanda ferma a fost inregistrata.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Biopet Trading s.r.l. se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii acestor informatii, este de a finaliza demersul initiat de dumneavoastra, si anume de a inregistra, prelucra, factura si livra produsul sau produsele comandate pe site-ul nostru. Pentru mai multe informatii legate de confidentialitate, accesati pagina Confidentialitate si securitate.

 

Incheierea contractului

Prin transmiterea comenzii, Clientul accepta incheierea contractului de vanzare-cumparare dupa cum este definit in capitolul IDefinitii. Clientul va primi confirmarea receptionarii comenzii prin e-mail. 

III. Modalitati de plata
Pentru comenzile efectuate pe site-ul www.veterinaria.ro, puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata la livrare – numerar colectat de agentul de livrari Urgent-Cargus.
2. Plata cu cardul bancar prin intermediul serviciului mobilPay.
In cazul in care ati ales metoda de plata cu ajutorul cardului bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, pe o pagina securizata.
Toate preturile afisate pe site includ TVA!

IV. Livrare
Vanzatorul va expedia produsele Cumparatorului, prin firma de curierat Urgent-Cargus cu livrare door-to-door. In unele situatii, cand domiciliul sau adresa de livrare a Cumparatorului se afla in afara ariei de acoperire a firmei de curierat, Cumparatorul, de comun acord cu Vanzatorul, poate ridica coletul din sediul operational regional al curierului, in intervalul de timp comunicat de Vanzator. In anumite situatii, aceasta optiune reduce costurile de livrare. Procedura trebuie comunicata si confirmata verbal de Vanzator si Cumparator.  
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.
Pentru livrarea comenzilor primite, Vanzatorul transmite adresa si numarul de telefon al clientului catre firma de curierat. Aceasta procedura este o masura obligatorie a relatiei contractuale cu Vanzatorul.

 

V. Ambalare si Transport  
Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in curs de livrare in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.