Fara stoc ONTOPIA PRO SPOT-ON

✔ Restabileste bariera si echilibrul cutanat    
✔ Hidrateaza    
✔ Repara, calmeaza si hraneste pielea
 Fara conservanti
Dermatita atopica este o afectiune dermatologica corelata cu o alterare a barierei de permeabilitate.  Este o reactie de hipersensibilitate de gradul I a antigenilor ambientali inhalatori, muscatura de purici, reactii adverse la produse alimentare.
Bariera de permeabilitate este stratul natural protector al pielii fata de factorii exogeni (microorganisme, agenti chimici, alergeni, etc.) si fata de pierderea endogena de apa din stratul cornos. In acest strat se gasesc corneocite si lipide intercelulare (ceramide, colesterol si acizi grasi liberi) care au functia de reglare a pierderilor transcutatate de apa.
Epiderma afectata din dermatita atopica prezinta deficiente considerabile ale principalelor componente din bariera lipidica, care pot duce la daune severe ale permeabilitatii barierei.
Dermatita atopica si alte tulburari ale pielii sunt insotite de prurit, uscaciune, inflamatie, hipercheratoza, alopecie si alte afectiuni dermice.
Ingrediente: apa, aloe vera Barbadensis, ulei din seminte de Carthamus tinctorius (Sofranel) (75% acid linoleic), laurat de zaharoza, alcool izocetil, uree, extract de unt din Butyrospermum parkii, sorbat de potasiu, hialuronat de sodiu, citrat de sodiu, alcool, ceramide 3, alcool cetilic, BHT (butil hidroxitoluen), acid citric, resveratrol.
1. Restabileste bariera si echilibrul cutanat
 • Acidul linoleic (Omega 6): acid gras esential pentru functionarea corecta a stratului cornos. Limiteaza pierderile de apa transcutanate, favorizeaza mentinerea permeabilitatii barierei, maturarea si diferentierea stratului cornos.
 • Ceramida 3: sphingolipidul stratului cornos care ajuta la mentinerea hidratata a pielii, datorita efectului sau de bariera.
2. Hidrateaza, repara, calmeaza si hraneste pielea
 • Acid hialuronic: este un glicosaminoglican cu o capacitate mare de a retine apa ce ajuta la imbunatatirea hidratarii si elasticitatii pielii.
 • Aloe vera: creste hidratarea pielii, reduce pierderile de apa transepidermice si promoveaza diferentierea cheratinocitelor. Reduce procesul inflamator si grabeste cicatrizarea ranilor.
 • Urea: faciliteaza hidratarea pielii  la nivelul stratului cornos, rezultand o mai mare afinitate a acestui tesut fata de apa.
 • Resveratrol:este un antioxidant puternic care accelereaza regenerarea celulara in timp ce minimizeaza efectele negative ale radicalilor liberi. De asemenea are efect antiinflamator si antimicrobian care favorizeaza recuperarea pielii si diminueaza riscurile infectiilor cutanate si a altor complicatii.
 • Unt de shea: este format din trigliceride si acizi grasi, dintre care acidul oleic (Omega 9) care poseda actiune antiinflamatoare si reduce iritarea pielii. De asemenea imbunatateste elasticitatea pielii prin proprietatile nutritive si prin continutul de vitamina F, componenta vitala a membranelor celulare.
Instructiuni de administrare corecta:
Pipeta de 2 ml:
 • Pentru pisici si caini (pana in 20 kg): se aplica 1 ml o data pe saptamana, timp de 5 saptamani.
 • Pentru dihori si iepuri: se aplica 5 picaturi dintr-o pipeta o data pe saptamana, timp de 5 saptamani.
 • Pentru rozatoare: se aplica 2 picaturi dintr-o pipeta o data pe saptamana, timp de 5 saptamani.
 • Pentru caini intre 20-40 kg: se aplica o pipeta de 2 ml o data pe saptamana, timp de 5 saptamani.
 • Pentru caini peste 40 kg: se aplica 2 pipete de 2 ml o data pe saptamana, timp de 5 saptamani.
Frecventa administrarilor poate fi marita la maxim o data pe zi, tinand cont de sfatul medicului veterinar, urmand dozele indicate in functie de greutatea animalului. Pentru mentinere, se recomanda o singura administrare in fiecare luna.
Tratament: urmati instructiunile medicului veterinar.
Instructiuni de folosire: Se agita bine inainte de utilizare. Se realizeaza o carare in blana animalului, pana cand pielea este vizibila, se incepe pipetarea din zona cervicala. Pipeta se desface prin rotire. Plasati varful pipetei pe piele si apasati usor. Repetati actiunea in 2-3 puncte separate pe spatele animalului distribuind doza complet. Nu spalati animalul mai devreme de 48 ore de la administrarea produsului. Pipeta neutilizata integral, poate fi pastrata in frigider, acoperita, timp de maxim 2 saptamani. Inainte de reutilizare, agitati bine.
Cutie cu 5 pipete de 2 ml.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie


 

ONTOPIA PRO SPOT-ON

 • Vizualizari: 1502
 • Producător: Pharmadiet OPKO
 • Cod produs: 124543
 • Disponibilitate: Fara stoc
 • 60,00Lei
 • Fără TVA: 60,00Lei