Imunitatea in pericol?

12.06.2018 0 Comentarii

Animalutele noastre sunt expuse constant mediului inconjurator, care le poate afecta sanatatea.

Fie ca locuiesti la oras sau la tara, pesticidele pot fi greu de evitat. Multi caini au un regim de viata sedentar, fara miscare, fara contact cu alte animale, lucru ce poate duce la stres. Altii sunt expusi la bacterii, virusuri, paraziti, din cauza locurilor in care merg.

Cheia unui animal sanatos, nu este izolarea acestuia in casa si evitarea acestor forme de stres, ci mentinerea sistemului imunitar intr-o forma maxima, ca el sa poata lupta rapid si eficient cu orice agent patogen.

In ultima perioada s-au facut nenumarate cercetari cu privire la cresterea imunitatii si mentinerea starii de sanatate atat la animale cat si la oameni.

O formula completa si eficienta, are la baza un amestec de Scutellaria baicalensis bogat in baicalina (cu efecte antibacteriene, antipiretice, antispasmodice, astringente, hemostatice, tonice.), laptisor de matca, concentrat de Ginseng bogat in ginsenoizi (utilizat ca tonic general si psihic, pentru prevenirea urmarilor stresului prelungit, in caz de oboseala psihica si oboseala fizica, in starile depresive, in starile de anxietate, in tulburarile de memorie, in nevroze, in stari de malnutritie si convalescenta). Datorita efectelor de reglare asupra metabolismului glucidelor este folosit si ca adjuvant in tratamentul diabetului zaharat.

Aceasta formula o gasim sub denumirea Vetinmune si ajuta organismul animalului nostru sa faca fata factorilor zilnici de stres.