Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
Acasa Cum Cumpar Livrare Contact


PENTRU CAINI
 
PENTRU PISICI
 
 
 

LIVRAREA PRODUSELOR


Livrari in Bucuresti:

Produsele comandate din Bucuresti se livreaza prin curieri proprii.

Pentru Bucuresti comenzile in valoare de minim 100 lei beneficiaza de transport GRATUIT, iar pentru comenzile intre 50 si 100 lei taxa de transport este de 15 lei.

Livrari in tara:

Produsele comandate din tara (inclusiv zonele limitrofe Bucurestiului), se livreaza prin intermediul URGENT CURIER.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei, transportul este GRATUIT.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei se aplica o taxa de transport in valoare de 24 lei (taxa transport, indice combustibil, ramburs).

Comanda minima acceptata este de 50 de Lei fara transport!

Pentru livrare este absolut necesara contactarea telefonica a clientului pentru stabilirea intervalului de livrare, daca nu se reuseste contactarea telefonica sau prin e-mail livrarea este amanata.

Societatea va notifica prin e-mail (reply la comanda Dvs), data preluarii coletului de catre curier si numarul Scrisorii de transport (AWB).

Modificarea sau anularea unei comenzi lansate se realizeaza in aceeasi zi, printr-un reply la e-mail-ul de confirmare generat automat de server. Operatorii nostri vor modifica, sau dupa caz, anula comanda Dvs initiala.Biopet Romania
on Google+


PARTENERI
Acasa  |  Conditii si Termeni de Utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact
Copyright© 2012 : Biopet Trading s.r.l., CUI: 14863540, Reg.Com.: J40/8622/2002    Toate marcile inregistrate mentionate reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro