Cosul Meu Contul Meu Inscriere
 
 
Acasa Cum Cumpar Livrare Contact



PENTRU CAINI
 
PENTRU PISICI
 
 
 


Home » Pentru Pisici » Suplimente nutritionale » Protectie hepatica » HEPATOSIL 100/10



HEPATOSIL 100/10

satisfactie garantataTop vanzari  

HEPATOSIL 100/10



Pret: 77 Lei

Cantitate:


Tablete filmate gastrorezistente

Supliment nutritional pentru caini si pisici

 

Ajuta in hepatite cronice

Protector hepatic

Regenerator hepatic

Detoxifiant hepatic

Anti hepatotoxic


S-adenozil-metionina

Silibina (silimarina)

Vitamina E (Alfa-tocoferol)

Seleniu


Ficatul depoziteaza vitamine si secreta lichidul biliar, esential in digestia grasimilor. Detoxifiaza sangelui de elementele straine, toxine si elimina deseurile. Intervine in aproape toate procesele fiziologice. Datorita rezistentei sale ridicate si capacitatii de  depozitare, isi mentine functiile chiar daca este afectat. Afectiunile hepatice sunt asociate cu un dezechilibru in producerea si eliminarea radicalilor liberi, datorita deficientei sistemului de detoxifiere a ficatului.

Hepatosil este un supliment nutritional avand functia specifica de nutritie a celulelor hepatice in caz de insuficienta hepatica cronica la caine si pisica. Contine S-adenozil-metionina, un foarte potent hepatoprotector care ajuta in detoxifierea hepatica si Silibina, flavonolignanul cel mai activ al silimarinei, amestec de diversi flavonolignani care se gasesc in fructul de armurariu (Silybum marianum), care stimuleaza regenerarea hepatica. In plus, vitamina E impreuna cu seleniul, sunt antioxidanti naturali care imbunatatesc activitatea hepatica si combat leziunile acestuia.

Compozitie: S-adenozil-metionina, talc, copolimeri ai acidului metacrilic, amidon modificat, sare de magneziu a acizilor grasi, cristobalita, manitol, bicarbonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, glicol polietilenic.

Aditivi (per tableta): Vitamine, provitamine si substante definite chimic cu efect analog: 5 mg vitamina E (3a700); Oligoelemente si compusi de oligoelemente: 6,25 mcg Seleniu (selenit de sodiu)(E8); Aromatizanti: 31 mg de concentrat de armurariu concentrat bogat in silimarina si silibina; Colorant;  

Compozitie analitica: Proteina bruta: 11%; Uleiuri si grasimi brute: 2%; Fibre  brute: 59%; Cenusa bruta: 5 %; Hidrati de carbon: 26%, Sodiu: 0,12%.

Valoare energetica: 100 g furnizeaza aproximativ 252 kcal (10 MJ/kg). 1 tableta  furnizeaza aproximativ 1,5 kcal (6 kJ).

Compozitie

Per tableta

S-adenozil-metionina

100 mg

Silibina

10 mg

Vitamina E

5 mg

Seleniu

6,25 mcg

HEPATOSIL 100/10 - se utilizeaza la pisici si caini cu greutatea de pana la 10 kg.

Mod de administrare si dozaj: Pentru animale cu greutatea de pana la 5 kg: 1 tableta pe zi. Pentru animale cu greutatea cuprinsa intre 5 si 10 kg: 2 tablete pe zi.

Comprimatele de Hepatosil sunt acoperite cu un film gastroprotector si se absorb mai bine pe stomacul gol. Comprimatele filmate nu trebuie zdrobite, dizolvate sau divizate inainte de administrarea lor. Se administreaza ca atare.

Animalele trebuie sa aiba in permanenta acces la apa proaspata. In lipsa unor recomandari medicale, administrati timp de maxim 6 luni.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de prezentare: Cutii cu 30 comprimate filmate.

Fiind un produs natural se pot observa diferente de culoare si miros, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea produsului.

 

Lotul si termenul de valabilitate (luna/an) inscriptionate pe ambalaj.

Producator: Pharmadiet Veterinaria SL – Spania




Daca doriti sa cumparati acest produs, puneti-l in cos prin apasarea butonului "Pune in cos" si trimiteti comanda. Daca nu aveti deja un cont, trebuie sa va creati unul prin apasarea butonului "Inscriere" din partea de sus.


Alte produse de interes...

HEPATOSIL-PLUS-30
124 Lei
HEPATOSIL PLUS 30
HEPATOSIL-PLUS-60
224 Lei
HEPATOSIL PLUS 60


CONTINUT COS
    cosul este gol










Biopet Romania
on Google+






PARTENERI




Acasa  |  Conditii si Termeni de Utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact
Copyright© 2012 : Biopet Trading s.r.l., CUI: 14863540, Reg.Com.: J40/8622/2002    Toate marcile inregistrate mentionate reprezinta proprietatea firmelor respective. Webdesign si Hosting : Eurodata Serv
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro